Reputation Resumé – Andreas Franson


Senior analytiker, grundare av Internet Intelligence Nordic AB


Mitt professionella rykte:

Med affärstänkande, strategisk fingertoppskänsla och en unik analytisk förmåga ser Andreas helheten och brinner för att kunden verkligen ska lyckas.

Andreas är en dedikerad och driven konsult som brinner för att hans kunder verkligen ska lyckas. Med sin noggrannhet ser han till att saker blir gjorda i tid och han ställer de viktiga frågorna för att förstå företagets behov, utmaningar och möjligheter. Han har en helhetssyn kombinerat med ett starkt affärstänkande, en strategisk fingertoppskänsla och en unik analytisk förmåga. Andreas är något av en stjärna bland konsulter och levererar långsiktigt fungerade lösningar med högsta kvalitet.

Andreas har en gedigen kompetens med erfarenhet från olika roller och kan utveckla både analysteam och den digitala analysen oavsett bransch. Med sin kreativitet och struktur hittar han de gap som finns i en verksamhet, han ser lösningarna och skapar extraordinära resultat. Han är en ytterst ansedd konsult som med sin erfarenhet och stora tekniska förståelse ser hur allt hänger ihop. Andreas är förtroendeingivande och ett ypperligt bollplank för ledningen om de prioriteringar som bör göras.